NAJBOLJE CENE za nove neotpakovane telefone uzete od operatera na ugovor

Otkup korišćenih mobilnih telefona Beograd

Ako imate polovan mobilni telefon ne stariji od 3-4 godine ili nov, nekorišten telefon koji želite da prodate slobodno nas kontaktirajte.

Nudimo dobre otkupne cene, uz isplatu odmah na licu mesta po dogovoru.

Otkup mobilnih telefona obavljamo u našem servisu na licu mesta.

Koje telefone otkupljujemo?

vršimo otkup novih mobilnih telefona, nekorištenih ili malo korištenih, sa garancijom (telefone dobijene uz ugovor kod nekog od domaćih operatera).

otkup polovnih telefona, dobro očuvanih, uz telefon bi bilo poželjno da imate originalni punjač, idealno i kutija, ali nije obavezno

vršimo otkup Samsung mobilnih telefona

otkup iPhone mobilnih telefona

otkup Honor mobilnih telefona

otkup Xiaomi telefona

otkup Android mobilnih telefona drugih proizvođača (Huawei, Motorola, Nokia…)

otkup mobilnih telefona kojima je puklo staklo, tač skrin ili ekran, koji su ispravni ili neispravni.

 

Koja je procedura za otkup mobilnih telefona?

Možete nas posetiti na licu mesta ili nas prvo pozvati telefonom za okvirne informacije.

U telefonskom pozivu Vam možemo reći da li smo zainteresovani za otkup Vašeg telefona i koja bi bila okvirna cena. Dok telefon nemamo u rukama i ne izvršimo pregled i testiranje nismo u mogućnosti da Vam kažemo tačnu cenu koju možemo da ponudimo.

Ako Vam okvirna cena odgovara možete doći do našeg servisa. Obavezno je da sa sobom ponesete ličnu kartu ili pasoš. Ne kupujemo telefone od lica koja nemaju identifikacioni dokument sa sobom.

Nakon dogovora potpisujete dokument kojim potvrđujete da ste Vi vlasnik i zapisujemo Vaše podatke iz identifikacionog dokumenta.

Cena otkupa polovnih mobilnih telefona

Na otkupnu cenu telefona najviše utiče:

stanje telefona, očuvanost

da li ima vidljivih tragova korišćenja i u kom obimu

u kakvom stanju je baterija, ekran, kućište

da li imate kutiju i prateću opremu, punjač, kabal

da li je još u garanciji ili je istekla garancija

da li imate papire od telefona, fiskalni račun i pismenu garanciju prodavca

Kao što vidite sve ovo treba uzeti u obzir prilikom prodaje/otkupa telefona.

Mobilni telefon koji je korišćen godinu ili više dana je sasvim sigurno u toku korišćenja ispadao više puta, baterija mu više ne drži kao nekad, moguće da ima i sitnih ogrebotina po ekranu, poklopcu i slično.

Koliko mi možemo da punudimo za neki telefon zavisi od modela do modela. Neki telefoni se lakše i brže prodaju, neki stoje mesecima na oglasima dok se ne pojavi kupac. Sve to utiče i na otkupnu cenu. A mi iz iskustva i prakse znamo šta nam ide, a šta ne ide.

Najčešća otkupna cena polovnih telefona kreće se oko 60-70% realne tržišne vrednosti telefona u oglasima (ne u prodavnici). Kao što smo rekli, otkupna cena zavisi od modela do modela, neki se lakše i brže prodaju, neki ne.

Koje telefone ne kupujemo?

VAŽNO: ne kupujemo stare mobilne telefone. Ako prodajte polovan mobilni telefon isključivo nas zanimaju očuvani telefoni, ne stariji od 3-4 godine.

Osim starih telefona, takođe:

ne kupujemo fiksne telefone

ne kupujemo stare telefone za reciklažu

telefone bez Android ili iOS sistema

kineske kopije

nađene telefone za koje se ne zna ko je vlasnik

 

Otkup neispravnih telefona

Vršimo i otkup neispravnih telefona, ali samo relativno novijih modela telefona, to znači ne starijih od 3 do 4 godine, tako da ako imate neispravan mobilni telefon za koji vam se ne isplati popravka ili jednostavno ne želite da ga popravljate, možete nas kontaktirati.

Otkup mobilnih telefona


Otkup mobilnih telefona se odnosi i na neispravne telefone, uz važnu napomenu da ne otkupljujemo sve mobilne telefone, nego samo one za koje trenutno imamo potrebu za delovima ili procenimo da nam mogu zatrebati.

Cena za otkup mobilnih telefona bilo novih, polovnih ili neispravnih zavisi od modela, starosti (ne otkupljujemo antikvitete), očuvanosti i trenutne potražnje na tržištu.

Otkup mobilnih telefona Beograd

Za više informacija posetite naš servis mobilnih telefona ili nas pozovite.

Nadamo se da smo sve što je bitno za ovu temu napisali u ovom tekstu, najčešća pitanja i odgovori su tu. Konkretnu i tačnu ponudu za otkup vašeg telefona možemo Vam dati samo na licu mesta.